Hai nk tny dh kluar spotting, dan mcm cecair ptih telur, lps tu sekarang keluar mcm period normal ke

Agak risau jugakk

4 Balas

Kalau tengah pregnant, ada apa2 spotting atau bleeding tak normal ya sis. Boleh jadi ancaman keguguran Kena gi hospital dengan segera 😊

tengah pregnant ke? kalau tengah pregnant jawapan TAK NORMAL. segera ke hospital utk check.

Kalau pregnant and bleeding, Terus pergi check. Tanya sini takda yang boleh tolong

tgh pregnant ke? kalau ye, pergi check secepat mungkin ye.