rumah mertua

sekadar luahan.. bila la dapat keluar dari rumah mertua.. rasa tak selesa nak urus anak bila duduk rumah mertua.. mertua kadang okay je.. tapi kakak ipar semua tak guna .. mulut jahat. selalu judge cara sy jaga anak..kalau duduk jauh tak jumpa muka diorang hari2 ok la sy boleh ignore.. ni asyik nak hadap diorang je.. penat juga kan.. doakan saya ye supaya sy dan suami murah rezeki dapat sewa rumah lain🥲 #luahanhati

1 Balas

amiin, inshaAllah awak dpt duk sendiri. saya pun 2y kahwin baru dpt duk sendiri. kalau awak tak okay, awak bole slowtalk dgn husband, atau duk dgn family awak ke kan.