Ada sesiapa yg sllu skip mkn ubt mcm maltofer tu tak?sya x boleh la mkn ubat2 mcmtu..sembelit teruk.

Aduhai pastu still x lalu lagi nk mkn ubt2 tu..

7 Balas

cuba makan ubat tu lps tu, ambik byk buah2 dan sayur. buat buah tu mcm snack. saya tak ambik maltofer, saya ambik Iberet, perasan jugak klau tak ambik byk fiber mcm susah nak berak. So, setiap hari saya akan ambik sebiji apple at least. Alhamdulillah, lancar lps tu. Saya share cara saya kot2 boleh membantu. :)