39week2day

Hai assalamualaikum smua . .td kol 9.30 ade leaking . .now dh msuk wad . .jln bru bkak 2cm . .xde sakit ape2 . . Doakan sy yer . .semoga jln cepat bkak n slmat bersalin . . #24jamkalauxbersalinkenainduce 😣#mommybuntu

2 Balas

waalaikumsalam🙋🏻‍♀️ aamiinn aamiinnn✨ smoga d mudahkan proses bersalin kamu, aamiinnnn🤲🏼 sama macam saya.. pcah air ketuban tp x sakit lg.. check bukaan bru 2cm.. contraction dtg sblm 24jm.. sykur x induce😅 amal kn doa nabi yunus, pkir positif n kuat kn mental fzikal💪🏻

3y ago

inn sha allah . . .

aamiin