Dugaan kandungan dengan Adenomyosis, setiap kali baby gerak tiap kali tu juga rasa sakit 😭😭😭

Adenomyosis Fighter

Dugaan kandungan dengan Adenomyosis, setiap kali baby gerak tiap kali tu juga rasa sakit 😭😭😭
15 Balas

Allahu... Smoga dpermudahkan urusan puan dan kandungan.... Saya pernah tgok org yg sakit adenomyosis Menahan sakit... Memg sakit tgokk dieorg Menahan kesakitan tu...

Nampak sticker jarum ni pun dah rasa down... keep strong ya ❤️

semoga Allah permudahkan segalanya.. Ada hikmah sebalik kejadian

Adenomyosis tu pe sis.?? Bole sy thu.. moga sis sabr yew

moga dipermudahkan segala ye sis..pengorbanan seorang ibu.

4y ago

Aamiin, Tq sis❤️

Semoga dpermudahkn ye sis.. Sis kuat💪💪..

semoga dipermudahkan segala urusan sis ❤️

semoga dipermudahkan segala nya sis..

Kuat ye ibu. 😘Moga dipermudahkn semuanya

Semoga Allah permudahkn urusan 🙂