Pregnant with adenomyosis

Hi Mommies. Ada sesiapa yang sedang pregnant with adenomyosis simptom atau yang sudah berjaya melahirkan baby dengan selamat dengan adenomyosis? Boleh share experience mommies ?

1 Balas

Takpernah menjalani sebarang operation . Saya harap puan kuat menghadapi ujian dari-Nya .

4y ago

saya sedang hamil 20weeks dgn adenomyosis masalah skrg tiap kali baby gerak saya akan rasa kesakitan spt nak period bisa & tajam rasanya kdg sampai mcm rasa contraction nak bersalin pun ada😭