lps sy thu sy mngndung,sy kerap mimpi baby.apekah petanda nya ya?

adekah normal?

5 Balas

Saya pun sama..dah masuk 5 minggu,lagilah mimpi makin pelik dan menakutkan.. Saya pastikan baca 3qul dan ayat kursi sebelum tidur dan sentiasa pasang radio mengaji tu sepanjang malam dekat tepi katil..alhamdulillah lena dah tidur sekarang..saya pun xtahu apa petanda tp ikhtiar je..

Selepas sy baca komen sis yang ni.. mlm tadi sy bermimpi jelmaan suami sy ? padahal suami sy ada dirumah tiba² ada jelmaannya yg kedua.. terus meremang bulu roma sedar² mimpi rupanya.. tapi meremangnya sampai ke realiti ye

mmpi budak org tua2 kta xpa. jgn bby mnyusu kita atau bby isap ibu jri kita . byk kn bca Al-Quran. doa mntak plindungan..sbb jin yg jht ummu sibyan xslah sy..

Ingatkan sy je yg alami mimpi² ni. Masa anak first takde pun. Anak kedua ni kerap pulak mimpi yg bukan².

Saya pun sejak tahu pregnant keral mimpi baby jeh.kadang kadang takut tapi fikir positive jeh