Mimpi buruk

nak tanye mommy2 semua, kenapa ea sejak mngandung nie kadang2 ade mimpi ular. smpai mengingau dibuat nyee sebab takut. adekah ade petanda yg tak baik?

7 Balas

sy sama dgn sis. sy dh la trauma dgn ular.. mimpi plk ular.. smpai mntk husb tlong bcakan doa, usap dkt kpala spaya xmimpi ular dh.. tp selang 2,3 mnggu tu dia mai balik mmpi tu. tp yg sy perasan lah . tiap kali tido mngiring belah kiri msti mmpi buruk, mngiring belah kanan alhamdulillah ok.. sjak pd tu mmng ngiring kanan ja.. lgpon skrg ni tiap kalo ngiring kiri rsa ssh nk nafas ckit. mentua sy pon bgtau mmng time mengandung akn ada mmpi buruk.

baca doa sblum tdur,smada prcya atw x ..wangi wanita mengndung ni kuat sgt,Jin suka ..sblum jalan Dan sblum tdur biasakan baca doa tdur ayatul qursi Dan 3 qul. pasang surah2 utk elak gangguan

igt Sy sorang ja mimpi buruk...kerap jugak Sy mimpi pelik2..... masok trim kedua kerap btol..Sy abaikan..Allah ada..

sy sejak mengandung kerap btol mmpi buruk...sy ingt sy sorg je mcm ni..jrg mmpi malam jd teringat mcm ni...

normal je sis , sy pun kerap mimpi sekali masuk second trimester dah xde dah.

Time mengandung mmg selalu mimpi pelik. Takyah fikir sgt

Normal jeee