Mimpi Ada Budak

Sy hamil 14 WEEK kerap mimpi budak kecik siapa thu apa maksudnya... Sngat seram...

2 Balas

sebelum tidur Cuba amalkan tepuk katil dan bantal seiringkan dengan bacaan ayatul kursi. Kalau boleh sewaktu Hamil sentiasa buka ayat ruqyah Di Dalam rumah ya puan😊 Dalam keadaan Hamil ni Kita mudah diganggu. InsyaAllah yakin Allah Ada dengan Kita. kalau boleh setiap Kali sebelum tidur ,Minta suami azankan bilik mengikut Arah kiblat ya😊

😱😱😱😱