38minggu 4hari belum bersalin

Ade x yang 38minggu keatas blum brsalin?

8 Balas

38minggu 3hari 🙋🏻‍♀️. takda tanda tanda nak beranak lagi tp asyik pujuk baby keluar awal. kdg ii dah rasa sakit ari ari & belakang pinggang. tapi takda turun tanda apa apa lagi

Sy 38w 4d. Tanda semua dah ada. Cuma tggu betul2 sakit baru pergi hospital. Taknak asyik kena ve 😅

Kita dah 39w, Khamis ni serah diri. Harap naturally rasa sakit nk beranak. Taknak induce 🥲

Saya 38minggu 3hari, masih belum ada tanda apa apa lagi. Hari hari dok pujuk baby keluar awal

39minggu 2hari bersalin hadir 🤗🤗

4mo ago

5bulan 🥰

40 weeks belum bersalin 🥺

sy, kita sama sis, 38week 4 hari.

4mo ago

sama la. tgh pujuk baby keluar minggu ni. huaaaaa

38,1hari . Belom brnk jugak😅

4mo ago

Sama la kita sis..moga lancar saja bila tiba masa nanti