38minggu 4hari

Salam semua. Dah 2malam perut saya sakit mengeras mcm sengugut rasa sampai punggung. tanda2 nak bersalin ke? #firstmom

9 Balas

Samaaa sis. Sy hari tu perut mengeras setiap 10-15 minit. Dari pukul 7malam sampai pukul 10 lebih. Pergi PAC, takde bukaan lagi😂 seronok dia main mainkan mommy dia. If sis was was, boleh ke PAC terus utk check.

12mo ago

Hi sis saya berada di situasi sis sekarang, masa sis mcm ni terus ke pac ke ya. Nnti dekat pac nurse akn buat apa jee

Sama juga dgn sy..38 minggu 2 hari.baby mengeras tpi x lama pas tu rasa mcm senggugut.smpai confuse rasa ape sebenarnya ni 😅

samala kita 38w 5hr tp tnda² msih xde cuma prt mngerasa pastu ok blik pinggang dan belakang sakit tp xde sakit y sgt²..

kita sma sis, dah masuk 38 minggu 4 hari.. sakit datang dan pergi sekli besiap nak g hospital... laaa sakit tu hilang

sy mcmni dr pukul 12pm. setiap jam sakit senggugut. start 6pm terus kena 10-15 minit sekali.. 1am esoknya delivered

Hi sis saya berada di situasi sis sekarang, masa sis mcm ni terus ke pac ke ya. Tanda nk bersalin ke nii

sama saya pun dah masuk 38minggu 5hari.. tak ada apa2 tanda2 nak besalin lagi due 27/3

1y ago

sama sis, duee pun sama 🥺

Braxton Hicks. kalau contraction makin kerap, boleh pergi hospital

sama sis .. baru nak gerak pegi hospital laa dah xsakit