Nak bersalin cepat2...

Sya dah 38minggu, Belum ada tanda...before anak first lahir 38minggu 4hari.... Korang dah brpa weeks?

16 Balas

sy pun bru nk msuk 38weeks , smlm sempat beraya alhamdulillah skrg ni pkir nk bsalin secepat yg boleh je , sy first mom tktau sbrg tnda cuma kerap sakit dan tkselesa je harap dipermudahkan

Sama dengan saya. Anak saya first 38minggu 1hari dah lahir...yang ni masih belum tanda. ke sebab kita terlalu penat ye?? Saya suri rumah...Anak sulong kecik lagi 1 tahun 3 bulan...

12mo ago

sy pn sama.. kadang baring mngiring pn jadi penat

saya pun 38 minggu 2 hari . perut mengeras baby tak gerak kuat sngt dh sempit kot . xtahu keras yg mana mna perlu ke hospital 😅 ada sapa2 boleh bantu tak

sy dah 39minggu.. xda tanda2 nak keluar lagi.. dulu anak 1st 37w4d dia dah keluar.. hok kedua ni lambat pulak.. padahal sy ni jenis aktiv x duk diam..

12mo ago

sama lah saya dah 39w2d tapi takde pape tanda lagi #firstmom

38weeks 4 hari perut kerap mengeras + sakit ari² bila jalan. bila baring atau duduk x sakit pun. blm ada tanda apa² pun lagi ni huhu

saya dah 38mggu 3 hari..perutt asyik mengerass p cek baru 1cm..ni dah 2 hari xda turun tanda apa lagii

12mo ago

Masa nk cek bukaan sis ke hospital ke. Saya kerap mngeras takut nk cek bukaan

saya pon harini dah cukup 38week .. belum Ada apa2 tanda lagi ..maybe baby nak saya Raya makan lemang dulu agknya 😂

12mo ago

hahahaha iya kot sma la kiter

Saya da nk masuk 39 , keluar coklat da , sakit contrction plsu , rasa cm segugut tp cm nk berakk .. bile berak da mula cirit

12mo ago

prgi hspitl ..tu tanda bslin

38w4d xda tanda2 nak keluar ag ni.. rasa nak cepat keluar jer.. tapi dia mcm seronok je duk kat dalam perut

Saya pun sama. Miss V sakit sambil kalau berjalan sesaf nafas. Then ok balik. Normal ke