scan boy keluar girl

ade x momy kat sini.. yg scan nmpk boy tp keluar bby girl.. sbb sy preggy boy laen n preggy kli ni mmg lain sgt.. tp doc scan nmpk boy..scan yg biase kat kk je.. bkn 3d or 4d tu..

30 Balas

Sy lg sminggu ckup 6bln tp scan kat kk blm nmpk lg.. Nk try scan kat swasta plak nmpk ke x... Harap2 girl la sbb yg sulong boy.. 😍😍

Sye scan laki dpt laki... Org ckp Klu baby boy kulit kita jadi Hitam..leher pun sekali.. I pun sama..baby boy

5y ago

Mmg mitos pun...mcm yg blaku Kat kawan sy, dorang kata leher nmpk hitam Dan perut membujur dpt baby boy...2kali pregnant dia lalui bnd sama alih2 girl juga 22 yg kuar😅🤭🤭...nk tau btl nmpk biar lh scan kat klinik swasta sbb mesin dorang lebih clear...klu mesin kk mmg x pasti sbb tk berapa clear dgn pgalaman nurse lain2.

Ada, kawan sy confident pegi scan nampak boy org pun semua ckp boy tp last bersalin girl

Saya haritu 21w buad detail scan, dokter kata rata jee means baby girl. Hope seriously girl 🤲🏼💜

🙋‍♀️ .. Ank ke 2 .. Scan boy .. Sekali doktor tunjukkn girl .. 🤭 ..

Sy pun dah scan Dr ckap boy, tapi tak tau lah ni nanti bulan 3 keluar boy k girl 😂

5y ago

Samalah kita boy yg no 3 heheh

Ank no 2...scan kk girl scan pakar pon girl skli keluar boy...😅

3y ago

waktu scan pakar akk nampak x bentul burger tu ke dia sorok

sy scan xnmpk..tp rmai ckp girl bb perut kecik..last kuar bby boys..

Thats why beli barang baby yg unisex punya..laki pmpuan bole pakai

Ada...sebab tu bila nak beli barang by.beli unisex punya colour