scan boy or girl? 🙈

salam kawan², ade yg bleh nmpk ke ni boy or girl 🙈 hihi. sje2 je tnye. #18weeks #firstmom #firstbaby

scan boy or girl? 🙈
5 Balas

Girl kot.., sbb doktor pakar sy scan detail semalam time 18w juga.. Time scan gender memang nampak terus dah testis n penis baby kecik comel je😘doktor pakar zoom utk buat kepastian.. Sebab kalau ada testis, dia akan ade bulat elok je kat celah2 kangkang baby hihi

bdsrkn scan tu mata sy nmpk ad telo, ad scotet bird 🤭. sy 18w 5d, smlm scan npk 'burger sign' doc ckp girl 😅

macam boy sebab kalau girl bentuk tengah tu seperti burger.

girl kot😁

2y ago

baby buat surprise ni...

Boy kot

2y ago

hihi.. kan. firasat sy pun mcm boy. tp sonographer ckp mungkin girl. so tk sure juga 🤭 jengjengjengg