Pillow pregnant U

Ade x mommy2 yg da try?membntu x? Skrg sy 11 week 5 day da skit pinggang blh knn n punggung sebelah knn,pi check Dr,ok je x de kncing kotor ke ape,so ni memg sakit normal time pregy,nk tdo x seleSa,mommy2 sume bntal ni mbntu x? N ley suggest hrge rm150-200 pillow pregnant U murah n bkualiti tq

2 Balas

Betol, sgt2 membantu..lagi2 nanti perut dah besar xboleh tido menelentang dah..xpayah beli yg beratus tu..beli dkt shopee punya pun ok dah..sy beli rm40 aje..kalau rasa nak berkualiti beli la dekat butik2 baby banyak..😊

5y ago

Sis yg rm40 tu selesa ae?ade nombor shopper tu?

Sgt membantu.. sy bli kt shoppe je, byk yg murah..

5y ago

Yg mne ae sis ley tnjukkn