Mase Pantang

Ade x mommy yg amalkan mase pantang ape2 supplements.. Mcm vitamin c ke.. Sila share ye mommy2.. ??

2 Balas

Sy🙋...Ada ..sy mkn vitamin c. Fish oil... Black mores tuk pregnant n lactating ... dandelion pil tuk hati... Calcium pil 😉✌dr pantang smpai skrng bby dh umo 6 bln

4y ago

Vitamin c tu depend pd sis nk amik 500 or 1000 ..depend pd sis..jnji vitamin c 😉.. mcm calcium pil sy amik jenama solaray.. smua husben yg blikn n dia yg tentukn supplement apa sesuai tuk sy 😉pape pn depend pd sis..mne sis nk bli..jnji ianya pil kalsium

Huhuhu.. Banyak2 tu ke awak telan.. Huhu