Spotting coklat

Hi mummy. Normal ke dah mkn ubat duphaston tpi still kluar darah coklat tgah2 pantyliner ..saya scan 11/12 bru ni dr kate heartbeat dh ade tpi masih kecil lagi sbb baru 7 week..dr suggestkan mkn duphaston 2x sehari..

4 Balas

Lain org lain simptom. If sis tanya org kat sini pun , ada yang ckp normal, ada yang ckp tak normal. Mcm sy, sampai 11w kluar lendir coklat , pergi hosp alhamdulilah oky. Yg penting sis bykkan bedrest, jgn buat kje sgt, jgn stress2.

1y ago

yes btol,sye pon sme,still smpai skrng ade drh coklat sikit²,still amik duphaston 3 kli sehri.. smlm g scan bby dh 7week4day, dgr heartbeat die pon ok,doc ckp myb penempelan, so bnykkn rest.. doakn buat sye jgk,first baby after 11thun perkahwinan😊

normal. just makan ikut saranan doktor. nanti buat follow up ya.

1y ago

baik puan terima kasih

banyakkan bed rest kalau boleh awak. jgn buat kerja berat2.

bykkan rehat ok