braxton hicks

Ade x mommies masa 27w sakit bahagian kiri perut? Sakit sangat. Try google ada yang kata braxton hicks contraction. Start semalam siang sakit. First baby. Risau juga ni ?

1 Balas

Sis kene cepat pergi cek kat doktor. Jgn harap google tu sgt sbb risau ada apa apa jadi kat baby. Try g cek nnti kalau mnde tu normal boleh kita lega sikit.

5y ago

Sbb first baby kan first time pngalaman gtu. Risau jugak. Kalau dah biasa sblum ni tu lain cerita huhu