Pampers yg sesuai utk baby

Ade x cadangan pampers yg sesuai utk baby setahun. Pampers ank pakai sekarang,,jadi gatal2,,terutama kalau berpeluh..

5 Balas

pampers ni dye macam susu jgk. kena try and error. Saya pakaikan baby saya pampers Youli Premium Diapers. Murah tapi puas hati lah pakai. Saya beli kt shopee.

try la yg lain plk.. lain org lain reaction.. anak yg sama skrg jenis ni ok pun akan datang belum tentu dia ok. anak pakai apa?

9mo ago

setakat ni pakai genki,,sebab genki pants pinggang besar..tapi bila asyik gatal2 ni,,plan nk tukar..tapi x sure nk tukar pampers ape..tu mintak pendapat org lain dlu,,kut ade yg prnh hadap mslh mcm sy

hmm saya pakai mamypoko airfit dan antimos atau .. molfix biru... atau moony

Cuba pakai huggies air soft… cari pampers yg lembut

9mo ago

nanti saya cuba..sebelum2 ni pkai genki..tapi lately ni,,ank jadi gatal2..tu nk try yg lain,,tapi nk mintak pndpt ibu2 lain dlu..btw,,tq sis suggest😊

pampers ni kene try and error

9mo ago

anak dh biasa pkai genki..tapi lately ni jdi gatal & berpeluh..tu nk mintak pndpt pampers lain yg ok..