Pampers anti bocor nak guna utk mlm

Bole x mom share pampers yg sesuai utk baby yg x mudah bocor, nak pakaikn baby wktu mlm je sblm tidur😊 #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #newmom

5 Balas

Try guna molfix. My baby dia guna molfix and tak bocor walaupun penuh. Dia kering jadi kulit baby tak naik ruam. Jangan lupa keep tukar diapers baby setiap 3 4 jam sekali

Tipsnya kena pastikan size pampers fit dengan anak dan jangan tunggu penuh baru tukar. 😊 Any brand pun okay awak.

Saya pakaikan anak mamipoko, huggies, alhamdulillah tak pernah bocor…

molfix okey , tak bocor

Drypers touch