Pampers untuk baby peha tembam😮‍💨

Nak tanya pampers apa yg sesuai utk baby yg peha besar?? Baby 6 bulan

5 Balas

Anak saya pun bambam. Peha besar. 6bulan 9.25kg sekarang. Saya dah try few pampers. Yang sesuai sizing nya Drypers & Molfix tape. Kalau pants susah bagi saya nak masuk kan. Jangan beli L lagi tau. Sebab besar boleh bocor saya dah try hari tu.

Ank saya pun peha tmbam, kdg kesian merah je, tpi skrg pkai huggies je, tpi pkai saiz besar satu😅. Ank sya huggies je sesuai yg lain ruam

5mo ago

Anak saya 8kg dkt 9kg dh, pakai je L,tapi saiz dia ikut berat M je, sya pakai yg tape snng adjust, kalau jenis pants longgar

offspring, aiwibi, applecrumby

4mo ago

Applecrumby x sesuai ye untuk bayi peha tembam. anak saya berat 7.7kg je tapi tak boleh guna size M. but Offspring better. size m pn still muat. better mummy try beli trial pack for few brands and try.

Huggies, Mamypoko.

mamypoko