Selsema lepas bgun tidur

Ade x anak mommy yg selsema lepas bgun tidur setiap masa? Boleh share cara nak rawat?

3 Balas

Resdung? Sinus? Saya elakkan perkara dan makanan yg bagi trigger pada resdung. Pastikan bilik tak berhabuk. Suasana tak sejuk sangat. Pakaian sesuai jika musim sejuk. So far tiada hidung berair lepas bangun tidur.

1y ago

ubat klinik x jalan..

yup resdung ..anak sy pun mcm tu n refer doc.just elakkan suhu bilik terlalu sejuk..tempat x berhabuk n pakaian y x bersih

pastikan tempat bersih