Baby 5 bulan selsema

Ada ke apa2 tips natural untuk rawat selsema anak 5 bulan? Atau ada suggestion ubat selain sterimal & sedut? Sedih tengok dia struggle nak tidur😢

3 Balas

sis cubaa ketuk bawang putih lepas tuu rebus. siap rebus sampai berasap. biarkan asap tuu kena muka baby, pgg baby dduk tertiarap atas pangku kita biar nanti asap masuk lubang hidung ank hingus keluar sendiri pluss banyakk sangat keluar. cuba ni cara paling mudah & berkesan.

Cuba Mandian lemon. Bila tidur tu mengiringkan dia, insyallah dpt bantu. Ibu kuat ye. Dlm anak nk membesar mcm tu la, ada sihat ada sakit.

lps sterimar, ada tepuk percussion? atau terus sedut?

2mo ago

ye lepas sterimar..tepuk percussion baru sedut.