First baby

Ade tips tak untuk bersalin normal. Lagi 3bulan da nk bersalin. Debar je ni HAHAHA

6 Balas

assalamualaikum puan... cuba puan follow ig sy bg ni..dia ada bg tips bersalin tenang teknik pernafasan yg betul bagaimana utk bersalinn normal.....penah keluar dkt tv dulu pengacara dayahbakar penah share.. mcm sy pggl owner ig ni kaklong selalu chat dgn dia tnya tips mcm2.. dan bljr dgn dia..nk2 sy pestime jd parent .... byk dia share ttg bersalin tenang..pnjagaan lepas bersalin normal dan czer....tentang berbengkung selepas bersalin..dan sebagainya.. jika lepas bersalin nk belajar ttg pnyusuan yg btl utk bby blh follow ig pakar lactating ni.. noorfazila_bt_abdul_rahman.. byk ilmu bermanfaat kita blh dpt.. in shaa Allah sgt2 membntu pd mommy mcm kita semua ni.. dulu sy ada share dkt wall sy..puan blh tgk dkt wall sy .hrp apa sy share ni blh membntu semua bakal mommy yg bc komen sy ni..mg dpmudahkan segalanya urusan mommy d sana..Allahuma aamiin..

Tips dia brdoa jela sis, 😂 klu sis xde mslh kesihatan pape, insyaAllah boleh normal, kena selalu brcakap ngan bby utk bgi kerjasama, haha.. cume kena juga pjuk hati dari skrg andai kena czer utk slmtkan bby, sis kena redho.. yg pntg sis n bby selamat.. 😘

2y ago

mcm saya, ingatkan bersalin normal . last2 emergency czer . air ketuban kurang .

banyakkan bersama last last trimester tu kalau uri semua elok banyak kan doa nabi yunus dan surah mariam semoga dipermudahkan sis

Banyakkan berdoa ye mommy. Susah nak cakap cara untuk bersalin normal. Moga mommy dan baby sihat dan selamat ya

tipsnya baca surah maryam, doa and ckp ngn bby utk bagi kerjasama hehe..

insyallah pujuk baby