Ade tak yg cam saya?

Ade tak yang macam saya dri first trimester selera makan takde nazi pun sikit jee tapi berat naik sgt, kadang rse nak makan tu takde, ape yg perlu buat yee

1 Balas

sy nk masuk 5 bulan bru Naik sekilo. sblmnye mmg jrg mkn nasi dpt 3-4 suap kalau mkn dgn suami. tp sy mkn jenis Mee pasta bihun bgi kyg. memula byk mknan kena try n error kena ngn tekak ke tak

3y ago

Smelah first trimester tu boleh masuk sayur kangkung jee smpai skrg tk leh bau udang tak leh ade udang dlm masakan jadi auto mual