Tinggi Kurang 143cm Tak Boleh Bersalin Normal?

Ade tak sesiapa kt sini yg tinggi kurang 143cm dapat bersalin normal? Sye sering dimomokkan dengan org2 hospital n klinik mustahil untuk bersalin normal ?

1 Balas

Mak sy ckp bkn ikut tinggi, tp ikut saiz pelvik. 😁

5y ago

Tp ade je misi n doktor yg asyik ckap pasal benda ni. Risau sngat. 1st baby dlu czer sbb chicken pox n poor progress. Poor pun dah 6cm n disebabkan baby dah kena bakteria chckn pox tu la, kena emergency czer. Mcm xde kena mengena dgn ketinggian je 😢