39w day 4 bayi kurang bgerak siang

Ade tak sape2 pernah rasa baby kurang gerak waktu siang. Gerakan nye xkuat waktu siang, tapi bila malam baru kuat. Sbb sy confuse nak kira bila gerakan waktu siang tu mcm slow je tendangannye. Tp klu mlm, sampai senget2 perut

3 Balas

Saya tgh alami skrg ni.. 37w.. Bila mlm smpai. Ke pg mmg aktif sgt2.. Bila siang mcm byk tdo.. N slow je gerak dia

5y ago

Kan kan. Kdg isau jugak sbb dlm 12 jam kate nurse kena complete 10 gerakan. Tapi mcm konpius nk kira bila slow grakan tu. Hrp2 xde ape2 la kan