Bleeding tapi dr kate sbb uri dekat bawah

ade tak sape2 mummy kat sini yg ada kena m ni..saye risau sebab baru 13 minggu..dah svan alhamdulillah baby okay..cuma risau bleeding effect baby

2 Balas

sy lah tu bleeding sbb uri kat bawah.. pp type 2.. Alhamdulillah baby ok sihat, tgh menunggu hari czer je ni.. doakan sy selamat lahirkan anak yg sihat sempurna ya InshaaAllah 🥰.. oh ya, kalo uri kat bawah kurangkan berjalan, jgn angkat benda berat2 ye.. kena bed rest je

4w ago

okay sis..in shaa allah moga dipermudahkan urusan kelahiran sis nanti yer..amin

kena bykkn bedrest

4w ago

most welcome..jgn angkt berat2..jgn brdiri lama2..sbb rahim msih fragile..buat smntra wktu ni pun kena puasa dr bersm dgn husben..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin