Bleeding

Saya bleeding 2 kali.. first time ahad 12 Jan.. second time 15 Jan.. kandungan masuk ke 13 minggu.. baby scan selamat.. cuma kena rehat kata doktor.. cuma saya risau bleeding kali ketiga.. nak kata xcukup rehat or jatuh.. tak mungkin..ada yg pengalaman bleeding tak?? boleh share???Baby saya anak pertama selepas setahun menunggu lepas kawin

9 Balas

terlampau byk fikir pon sama sis... boleh bleeding... klu sis rasa byk dh rehat.. tp bleeding kdg2 kita terlampau byk berfikir... sis kena tenang.. n selalu fikir yg positif...fikir gmbar baby comel pon ok... sy selalu fikir mcm tu... nk elakkan dri fikir negatif...

Mnta doctor ubat kuat rahim sis, sebab tu pun salah satu tanda rahim lemah, saya bleeding 3 kli yang last saya guguq. Mungkin belum rezeki saya, sebab bleeding 1 doctor kata itu tanda orang mengadung, bleeding 2 pon sama lama dari tu terus gugoq

Sya pun ade bleeding..msa tu bru 6 weeks.. doktor cakap mungkin Sya ada stress or angkat bnda berat2 or ada terhentak semasa menggunakan kereta..

Boleh tau bleeding mcm mana tak ?? Sy pon anak pertama plus baru2 ni ada mcm drh bila kencing tu...takot jugak sbb kandungan awal lagi baru 4minggu

5y ago

Hai sis bleeding tu drh merah mcm priod,spotting wrna koko² dlm secalit...tp bnyk kn berehat

saya pun bleeding on 20weeks and 22weeks..kena banyak rest mcm queen 🤣.jalan pun kena sopan santun & xblh byk bergerak.xboleh laju2 😅.

5y ago

Saya jln lju .. pun ley kne sis .. erkk .. sy pulk jln lju

Sensitif sgt ni...ade jgk yg pregnant tp kena duk di katil je xleh bgun...jgn aktif sgt sis

Mmg kne bedrest sis utk jge kandungan

Bleeding darah coklat atau darah merah sis?

5y ago

If darah coklat, sis? Maksudnya apa?

Sis byk tak bleeding