aspirin

Ade tak mommy2 yg on aspirin time preggy..

15 Balas

Saya makan cardiprin. Bagus aspirin ni....dia halang darah beku terbentuk. So flow darah ke placenta baby cantik je. Saya makan sampai 36w

Sy doc kasi sebab obese 😂😂 tapi makan separuh je..sebab xde drh tinggi..makan ubt untuk cegah pre eklampsia..ikut je saranan doctor

Sya dr awal khamilan doc dh bagi aspirin..sbb dulu pnh kna pra eclamsia..better ikut nasihat doc la..

4y ago

Kalau 1st baby sis emergency ceaser..tp skrg doc sarankn sis scr normal..hopely kali ni dot normal..skrg ni msk 35week dh..due sis 24.12 ni

saya ada...tapi dah stop sbb alahan...boleh tahu x nape doc bg ?..sbb darah tinggi ke?

Saya mkn dr minggu 12...dr ckp kena makan sampai 36..sebab saya ada darah tinggi

Maaf sis, takde experience on aspirin setakat ni

Ada... Sy... Sebb ank frist msa 36w de drh tinggi tibe2

4y ago

Skrg dah 25w 3d.. Alhamdulillah siht.. Cuba bby besr sikit dn bert naik 3.4kg...ayoooo....... Cuba asipirin dgn calcium sy mkn tp skip2... Hihihi

Ada sis..was-was nak makan. Sy mkn half jer.

sy bru on 13w...sbb sbelum ni ggur

Ada..sbb pregnant anak 1st and obese 😅

3y ago

sis, makan 1 biji skali shari ke?