Scan

Ade tak mommies2 yg scan kat kk doc ckp nampak mcm bird, tp scan kat private atau next scan girl atau end up dpt baby girl?? Ade kemungkinan tak berlaku camtu?

4 Balas

Saya. First scan swasta 24weeks boy, 2nd scan kk girl 28week,latest 30 weeks scan girl dkat swasta.. Tp baju sy beli unisex la😂

5y ago

Haa tu laa.. Sy pun ade dgr org ckp kdg2 tali pusat die. Takpe lah. Mudah2an smue yg kita doakan Allah makbulkan ye sis😊❤

Hm kalau scan baby mmg dah sah sah tunjuk bebird maksudnya mmg boy kan? Dia mmg tk Tutup lgsung

5y ago

Sy scan doc ckap nmpak mcm bebird😂

Sy dr awal scan nmpk bebird. Xpernah lg scan nmpk girl.

sy 2 kali detail scan mmg nmpk laki..