Kompius

Ade sesape pernah ambil ubat vissane x? Saya ambil ubat ni atas saranan doktor tp knp light bleeding dia x berhenti dah hampir sebulan.. ??

1 Balas

Ambik ubat sebab pv bleeding ke? Sy ambik 2 jenis . 1 - duphaston, 1 lagi - utrogestan . Dua² untuk kuatkan rahim . Sy bleeding dr awal pregnant sampai nk masuk 5bln . Alhamdulillah dah ok skrg . Try pergi private clinic utk check keadaan baby & placenta . Inshaa Allah semua baik² 😘

5y ago

Br lps pembuangan fibroid