kuatkan rahim

Siapa sini sedang bleeding dan ambil ubat kuatkan rahim..biasa berapa lama nk tunggu darah berhenti selepas ambil ubat tu... #Risaunye #preggy 6w

2 Balas

Saya sekrg pregnant 7minggu. Saya bleeding tapi cokelat2 sahaja. Saya cucuk ubat kuat rahim dan ambil juga ubat kuat rahim..masih ada cokelat2 tu tapi xbanyak. Masa anak pertama saya bleeding 7minggu ke 10minggu. Memang ubat tu xkan stop.. hanya makan untuk cegah jadi lebih teruk dalam masa sama kita kena berhati2 dlm pergerakkan n pemakanan. Banyakkan rehat

Ubt tu hanya slh satu jln utk membantu je. Ada je x berjaya stop bleeding dr terjadi berterusan. Yg penting byk rest byk berdoa

5y ago

Kne rest byk2 la. Ubt tu utk membantu je. Ada je kandungan gagal walopon on ubt kuatkan rahim. Spotting tu maybe tanda awl2 ancaman keguguran