Suplement selepas bersalin

Hi. Saya nak tanya ibu2 yg dah bersalin amalkan suplemen apa ya untuk pulihkan dalaman? Saya tak nak jamu. Orang tua2 dirumah saya bising bila saya cakap saya hanya ambil ubat tambah darah saranan doktor. Dyorang cakap kena ambil juga ubat untuk dalaman.

2 Balas

Saya pun takpasti supplemen mana yg ok. Ramai recommend saya nona roguy phytonatal yg kapsul tu.. saya bukan agent ye.. ni recommend sendiri drpd adik beradik dan sedara mara.. dorg pun bukan agen.. saya skrg tgh consume tu

klau dlu sy ambik suppliment shaklee..bnyk vit.badan jd segar bertenaga.. alhamdulillah nk sakit pun ssh dgn izin Allah