ruam

Ade sesapa tahu camne nak hilangkan ruam di muka dia , kesian sgt. Tktahu nak letak ape. Sbb ape ye naik ruam cmni..

ruam
44 Balas

Baby saya pun macam ni.. pergi kkm.. kkm suspect ezema.. diorg bagi 2 ubat sapu.. 1 dari ubat tu ada steroid.. 1 lagi nama dia aqueos.. nmpak better lepas apply.. Bsgitahu kakak ipar.. Lepas tu akak ipar bagi cuba ubat anak dia.. doktor pon suspect ezema gak.. nmpak perubahan cepat lepas pakai ubat dlm gambar.. apa2 pon pergi check doktor dulu..

3y ago

Kt gmbr tu ubat doktor bg ke?