ruam

Ade sesapa tahu camne nak hilangkan ruam di muka dia , kesian sgt. Tktahu nak letak ape. Sbb ape ye naik ruam cmni..

ruam
44 Balas

haritu pegi klinik sebab baby ada ruam . tp masa.lahir pun ruam dia begini juga tp pakai sabun sebamed . dan jgn terlampau bendung baby .maybe panas . tp ruam pandai on off . p doktor bagi ini sabun ezerra dan cream tu . sahun ezerra tu sesuai untuk semua jenis maslaah kulit . so far lepas 2 hari ok sdh ruam ruam .