ruam

Ade sesapa tahu camne nak hilangkan ruam di muka dia , kesian sgt. Tktahu nak letak ape. Sbb ape ye naik ruam cmni..

ruam
44 Balas

Selalu saya basuh dg rendaman air daun sirih. Caranya ambil beberapa helai daun sirih yg dah tua lebar daunnya. Cuci bersih lalu ramas2 dalam air brsih sampai tercium aroma sirih di dalamnya. Bilaslah kulit baby jngan smpai kena mata sbb akan terasa pedih. Boleh buat sekurang2nya 2 kali sehari. Atau sesering yg anda suka. InshaAllah kulit baby akan segera membaik krn daun sirih mengandungi antiseptic yg terbaik. Selain utk baby, dg cara yg sama org dewasa pun boleh menggunakannya.