Assalamualaikum sye nk tanya

Kalau mutul rasa patih tu apa ye ... Pening kepala dan sakit perut sgt tu tanda apa ye

8 Balas

Tak faham sis , mutul rasa patih tu apa? 😅 Maaf saya tak faham. Tapi setahu saya untuk awal kehamilan mmg akan rasa sakit perut sikit. Sbb rahim nak berkembang and ada penempelan pada dinding rahim. Tu sakit sikit. Pening kepala tu normal akan ada waktu kehamilan

1y ago

ni paria la sis. jgn layan

LELAKI INDIA NI GILA SEX. DIA NAK JERAT IBU2 MENGANDUNG SUPAYA CARING PASAL DIA . LEPAS TU ADALAH DIA BUAT . MINTA GAMBAR PERUT HAMIL UNTUK BUAT BAHAN PANCUT DIA . HATI2 SEMUANYAAA

semua gambar yg awk tunjuk entah kenapa sy rasa geli yakmat.. sori la terstalk. rasa menyesal sgt

mulut rase pahit kottttt🤣🤣🤣

mabok ke apa maria ni... tamil kot

2y ago

hahahahhaha

ni fake ni.. jgn layan laa..

2y ago

Yeke alamakk saya terlayan pulak😖

tlog jawab soalan sye

2y ago

HAHAHHAHAHA GILE SEKS

mutul tu apa

1y ago

ni paria gila