Ade ke jenis yang prgnent tp tetiap hari still keluar darah sikit2. Bila g klinik cek baby semua ok. Akak saya da 10weeks tp darah tetiap hari keluar. Risau sebab dy da tunggu setahun bRu prgnent.

8 Balas

Uri rendah kot. Mcm sy, skrg still ade keluar darah tapi dah makin sikit berbanding masa warded 2 minggu lepas. Dr xde bagi ubat kuat rahim ke?

5y ago

Sy 12 minggu. Start bleeding 10 minggu. Detect uri bawah 11 minggu.