Sejak mengandung ni kurang btl nak makan... Apa patut kita buat?? Nak makn tu , tp muntah Pula.?

Adakah yang sama dengan Saya.

1 Balas

Normal disebabkan perubahan hormon 😅 Sama mcm saya. Even favorite food pon saya rasa tak sedap / takda selera nak makan. SO saya makan apa yg boleh diterima tekak & setakat yg saya mampu je. Kalau terasa loya & mcm nak muntah, saya stop terus. Nak biar perut kosong pun kesian kt baby. Kalau diri sendiri tak kisah sgt 😂