Makan ubat obimin muntah

Hi korang nak tanye saya makan ubat tambah darah obimin dah selalu muntah balik. Dah Cuba makan waktu nak tido supaya kurang rasa tp still ada masa muntah. Risau dengan baby tak dpt hasiat ubat tu. Setahu saya Ubat ni penting kn perlu makan. Apa perlu saya buat ye

3 Balas

sis cuba tukar ubat.. mcm sye kk bagi obimin juga.. n sy jadi mcm sis.. tetap muntah n perut sakit memanjang.. lastly doctor kk suggest beli iberet or zincofer.. n now sye mkn iberet je.. Alhamdulillah ok...

Cuba tukar ubat, macam saya pun tak boleh makan obimin. Tukar ke maltofer alhamdulilah okay

makan 2jam selepas dinner?