Suppliment mengandung

Any suggestions suppliment mengandung tak? Dh 17w tk mampu makan apa apa suppliment sb alahan terlalu teruk makn muntah. Ni baru kurang sikit alahan

5 Balas

consume ganilia ganti folic acid. bnyk khasiat ganilia ni utk ibu2. 2 biji sbelum sarapan. jarakkan 2 jam dgn susu. i mnum susu farm fresh. susu HL pun elok jugee. buah2 jgn lupa makan, delima, jambu batu. bnyk mnum air kosong. cut kafein teh kopi milo. pati delima pun kdg2 kalo teringat baru consume. tu jee mommies🤓 ubat tambah darah doktor bgi maltofer tu pun skip2 makan. seminggu before checkup mmg i jaga makan. shari sbelum checkup i makan kerang bakar, jambu batu nk bgi hb ok esoknye🤣

Saya pun bru keja muntah kalau makan vitamin, seblum ni okey jee. heheNi baru strt makan vitamin dgn air oren suquick/ air masam2, sbb baca tips dri apps ni jugakk. Alhamdullilah tak muntah dah.

hi mommy, bleh cuba blackmores utk pregnancy and lactating.. alhamdulillah sy punya hb setakat ni okay bila pegi check up.. dekat watson ade

Saya 17 weeks. Boleh try ganilia, saya alahan teruk. G klinik swasta dia suggest ganilia, mmg better dari obimin n zincofer 😊

Takde dapat vitamin dari kk?