week 31

Adakah week 31 nie kerap Buang air kecil.......????

108 Balas

Tandas tu dah jadi rumah kedua...dari awal kehamilan lagi.. 😂Alhamdulillah air kencing OK je... X kotor..

sama la..rasa mcm nk pakai pampers org tua tu time tido mlm..jd xperlu ulang p.tandas🤣🤣🤣🤭

sama la sy..dh xlarat ke tndas.kjp2 ke tndas...31weeks jgk.bru lpas kncing nk kncing lagi.penat2.

saya bersin kan terkucil sikit 😂 kerap buang air juga lelagi banyak minum air 😅

Sy sejak awal pragnent lg asyik ke tandas.. Smpai kn pedih la bwh ni duk ulang alik kencing🤭

Ya kerap ... tapi penT turun naik tngn sbb tndas kat bawa bilik kat atas smpai kaki lengguh

tu biasa sbb kpla bby dh kebwah n tekan saluran pundi kencing..tp dh kna stanby apa2 pun..

Ye kerap , kdang tak minum air pn rasa nk kencing sbb baby dh dkt bawah kn

Haah.... Saya pun kerap buang air kencing... Smpai tak larat dn kuat minum air...

normal ke bby 31 minggu berat 1.7 dan..

2y ago

sy da 31minggu..tp doct ckp bby kecik..sedih dengar..Gan hb low lg..