week 31

Adakah week 31 nie kerap Buang air kecil.......????

108 Balas

saya pun mcm tu juga weeks 31 kerap balik² kencing kdang paha skit kaki krim

sy kencing kerap sgt tak smpat nak kering rasa sluar dlm. smpai mlecet nak lap

saya 5 bulan da kerap buang air sampai rasa nak pindah duduk dalam tandas je

sy dari awl kehamilan smpi lh skg masuk 36 minggu sdh msih kerap ke tandas.

Mase lah kadang rase malas nak pergi tandas...tapi bila tahan rase sakit...

ya memang kerap..tp sy..start 2 bln da kerap...skrg 31 w lagi kerap,😅

bukan kerap kencing membuang pun sama seolah2 semua mkanan tk sesuai

Yes , selalu . Belum sampai 5 minute dah nak kencing lagi😁😅

iye.. normal lah tuhh sebab baby mula menekan pundi kencing kita

normal je .. saya pon kalau batuk , bersin sampai terkucil 😅