week 31

Adakah week 31 nie kerap Buang air kecil.......????

106 Balas

yee sis.. saya skrg terbersin pun smpai trkencing.. kdg dh pakai pad awal2 sbb asyik terkucil sblum smpai toilet

2y ago

Sama la🥲

SM la sy pun kjp2 kencing😅😅lmbt sikit berdiri dh tekucir bersin pun terkencing tu la sy hari2 pki pampers pad dh tk boleh tampung air kencing balik2 nk tukar terpaksa guna pampers budak

sy di sbbkan trkena batuk2 hr tu. asal batuk langsung trkencing2... siap pakai modes lagi. klau tak. abis lah seluar dlm basah. 😂😂.tp tak dpt juga di biarkan. tkt rahim kembang trkena kuman..beri tahu nurse. nnti nurse bg ubat..

sy mmg kuat kencing.. batuk bersin mmg akan terkucil.. tak sempat ke tandas.. kdg2 too baru keluar tandas tup tup nk kencing lagi.. sy 31 week nie risau akan sembelit.. rasa nk buang air besar tapi teran2kn keluar baby 😅

Dah masok trimester ketiga ni lg kerap rasa nak kencing. Lagi2 bila baby tekan kt pundi kencing tu adoi yaii

2y ago

Tak normal sis. G cek Dr

yaa maybe sbb skrg sy skrg rasa nk buang air kecil ke besar ke klu da terasa tk leh tahan kena terus g toilet paling susah kalau kat mall ke beli barang dapur suami suh g toilet siap2 hahahhaha

saya dah masuk 31w 2d skng kerap buang air besar

2mo ago

tengah malam2 pun kerap buang air kecil dgn air besar

Saya sebelum 31 ye kerap kencing. Tp masuk 31 ni kurang la pulak. Tkthu la sebb nak kata tk minum Air masak mmg kerap sgt minum 😂 tp kalau terbatuk aduhh stress mesti terkeluar

saya masa awal2 pregnant mmg kerap kencing kadang sehari tu boleh dikatakan 30 kali masuk toilet, kadang risau pintu toilet tercabut😂🤣..

2y ago

Hahaha sama.. Dh boleh jd kwn dgn toilet

Dh 36w. Kalau lambat buang air. Trus keras perut ni tau 😂

2y ago

btul