Kaki Bengkak

Adakah wajib kaki kita mengandung ni bengkak?

2 Balas

Tak jgk sis... Depends kondisi org tertentu...skrg saya preggy anak ke 3...x pernah bengkak kaki dari 1st preggy

5y ago

Owh..x bengkak la ye... alhamdulillah.. Tu la, kekadang gi check up kesian tgk ibu2 yg kaki bengkak...nk jln pun nampak x larat Saya 22weeks😊

Tak pun.. tu water retention disebabkan hormon.. mcm sy kaki bgkak, kwn sy smpai bersalin x bgkak pun..

5y ago

Tak lama lagi tu.. Semoga berjalan lancar sis 🙏❤️ thank you for the info