Kaki bengkak

Hai, boleh share tips kurangkan bengkak & sakit kaki tak? kaki bengkak sebab raya ni banyak berdiri, masak, kemas rumah, layan tetamu , sekarang mengandung 21weeks #firstbaby #thankyou

1 Balas

banyakkan rehat sis & tinggikan bahagian kaki sikit boleh kurangkn bengkak

2y ago

tq sis.. alhamdulillah dah kurang bengkaknya, tapi masih bengkak, cincin pun masih belum boleh pakai.. saya dh pergi klinik swasta, klinik refer ke hospital, & sekarang kena follow up dengan kk selama 2mingggu, setiap 2hari kena pergi kk check bp & urine