Assalamualaikum & hai semua,sy nk tye sy abih period 13hb 2 dan 15hb 2 sy saja buat upt test n +ve

So adakah valid result sy ni? Sy test upt brand forsure beli kat kedai eco n strip beli kat farmasi. Yg gmbr ke3 tu yg sy test pagi td. Tq

Assalamualaikum & hai semua,sy nk tye sy abih period 13hb 2 dan 15hb 2 sy saja buat upt test n +ve
13 Balas

macam positive. nanti try pegi klinik, mungkin tu implantation bleeding bukan period..

1y ago

Ok sis.. Insya-allah dlm minggu ni sy gi klinik ntk dptkn kepastian.. Tqvm