11DPO

Saya 11DPO. Period lagi 3 hari, ada buat test upt. Nampak mcm double line tapi kabur sangat2, cuma nmpk byg2 garisan. 2 hari test dpt result sama. tiap kali test terus pakai 2 upt. Sebelum ni lngsung takda garis apa2. Dah ambil gmbr, tp dlm gmbr garis tak nampak. hahaha. Tapi saya dah mula mengharap, doakan saya kwn2. Saya plan utk 2nd baby, ank sulung dah 4 tahun. 2 tahun lebih dah TTC.

6 Balas

Takpe. Tggu lagi 2 3 hari try lagi upt. Mungkin awk lmbat ovulate. Setiap org tak sama. Ada yg DPO 20 baru line terang upt. Ikut bdn sendiri. Tak sama setiap org. InsyaAllah ada rezeki awk tu.

Try clear blue digital..saya dulu pun line kabur.saya seorang je yang nampak.ambil gambar pun tak nampak..beli clearblye digital sah pregnant 1-2weeks. Now anak dah 5bulan..😅😅😅

5y ago

ya..sy pun sama. sy sorg je yg nampak. 🤣🤣🤣

UPDATE - Skrg dah hamil 11minggu. Alhamdulillah. tq yg mendoakan.

Nie sy punye.. Dpo8.. Doakan sy jgk moga ade rezeki bulan nie😅😅

Semoga ada rezeki sis

Aamiin