Kluar drh sikit lebih dr 10 hr, cek doktor positif prenant, tp sampai skrg darah x berhenti kluar.

Adakah sy keguguran.. prnh keluar darah ketul.. lepastu darah kluar byk.. tp cek prenant test masih 2 Line .

14 Balas

kalau ada keluar ketulan ke apa2 yg pelik, kutip ye bawak jumpa doctor skli. andaikata keguguran, doctor boleh sahkan nanti.. jgn mcm sy dulu. bila keluar ketulan dan pecah2 pun buat xtahu je😔 sbb xtahu bnda2 mcm ni... last2 menyesal kesudah.. xtahu itu janin ke apa sbb xdpt disahkan oleh makmal..